Recreanten

Bij Scarabee geven wij eenieder de mogelijkheid om op zijn of haar niveau te spelen. Daarin is men vrij om te kiezen in welke groep hij of zij wilt spelen. Er zijn namelijk twee groepen die recreatief spelen en dat zijn de gewone senioren en de sport overdag. De sport overdag bestaat uit een groep mensen die al wat op leeftijd zijn maar nog steeds graag de baan op stappen om een potje te badmintonnen. De sport overdag is een gezellige groep waar sportiviteit en gezelligheid het hoogst in het vaandel staan.

De seniorengroep bestaat voornamelijk uit een mengelmoes van mensen van de leeftijd 18 tot 40+. Gedurende de speelavonden wordt er volgens het husselconcept gespeeld. Dat betekent dat er willekeurig partijen worden gemaakt waardoor iedereen met iedereen speelt. Dat zorgt ervoor dat er fanatiek wordt gespeeld en dat iedereen ongeacht het niveau de kans krijgt om leuke partijen te spelen. Sportiviteit en gezelligheid staan dan ook bij deze groep hoog in het vaandel. Na de speelavond word er ook altijd graag nog een drankje gedaan in de kantine.

Als je een keer zin hebt om te komen kijken of wil je graag meedoen? Loop dan gewoon de sporthal binnen tijdens onze speeltijden en spreek iemand aan. Dan wordt je vanzelf verder geholpen. De eerste paar weken kun je vrijblijvend meespelen, daarna kan je beslissen of je lid wilt worden. Bij voldoende deelname zijn er ook speciale trainingen voor recreanten.